Ervaringen

“Wij zijn via Instagram met Ruben in contact gekomen vanwege zijn prachtige foto’s van Breda! Ruben heeft een scherp oog voor kwaliteit. Hij heeft ons ontzettend goed geadviseerd over welke foto in onze ruimte past. Wij hebben twee flinke foto’s op perplex laten afdrukken en zijn erg tevreden over de kwaliteit. Iedereen die bij ons binnenkomt reageert positief! Absolute aanrader wanneer je iets moois en unieks aan je muur wilt. Dank je wel Ruben, ik kom zeker bij je terug!”
Corinne Meinster, Meinselect.nl

“Ik was al tijden op zoek naar een mooie plaat van Breda voor aan de muur en toen ik de foto’s van Ruben zag was ik verkocht. Hij weet de stad op een prachtige manier vast te leggen. Inmiddels hangt een mooie lijst met foto aan de muur en kan ik vanuit huis extra genieten van de stad.”
– Peter Jacobs

“Door de indrukwekkende dronebeelden op Instagram zijn we terecht gekomen bij Ruben. We wisten vrijwel zeker dat we deze beelden willen koppelen aan ons nieuwe kantoor. Nu hangt er op de muur een imponerende luchtfoto (5.0 x 2.5 meter) van Breda met de Onze Lieve Vrouwenkerk als “ontvangst” bij binnenkomst in ons nieuwe kantoor. Onze bezoekers blijven altijd even hangen bij deze blikvanger.”
– So Lee, Craze.nl