Onderwijscontent met een verhaal.

Als oud-docent aan de opleiding Travel & Hospitality van het Albeda College in Rotterdam probeer ik als filmmaker verbonden te blijven met het onderwijs. 

Jongeren laten zich steeds vaker leiden door relevant en spraakmakend beeldmateriaal bij de keuze van een nieuwe opleiding en daarom ben ik samen met het Travel & Leisure College een content campagne gestart om een duidelijk beeld te schetsen van het werkveld. In twee films wordt de kijker meegenomen langs acht verschillende locaties en komen huidige, maar ook oud-studenten aan het woord. Elke locatie heeft een eigen verkorte versie gekregen op maat gesneden voor social media.

Play Video
Play Video

Elke winter organiseert de opleiding Travel & Hospitality een reis naar de sneeuw. Veel studenten aan de opleiding zijn nog nooit op wintersport geweest, terwijl het wel belangrijk is om dit te ervaren als je wellicht gaat werken in de reiswereld. Voor de absolute bodemprijs zit je in de bus en het is elk jaar een gegarandeerd succes.  

Play Video

Aan een nieuwe opleiding beginnen is altijd spannend, maar het ijs wordt al snel gebroken tijdens de introductieweek. Tijdens het Travel & Hospitality introkamp wordt de stad ingeruild voor een natuurlijke omgeving en doormiddel van opleidingsgerichte activiteiten wordt de nadruk gelegd op kennismaken en samenwerken. 

Play Video